Справа Червонопільський амбулаторії завершиться судом

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
31.03.2020 · 16:26 · переглядів - 1484

Бердянською місцевою прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт за ч.2 ст.191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України (Розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем).


Під час досудового розслідування встановлено, що у 2017 року  між виконавчим комітетом Осипенківської сільської ради та ТОВ «ТВП»Перспектива» укладено договір підряду щодо виконання робіт по об’єкту: «Реконструкції Червонопільський амбулаторії загальної практики сімейної медицини». Надалі у липні 2017 року між виконавчим комітетом Осипенківської сільської ради в особі сільської голови та фізичною особою підприємцем укладено договір про надання послуг на здійснення технічного нагляду у вищевказаному об’єкті.

Однак, вказана особа виконуючи організаційно-розпорядчі функції, діючи умисно, з корисливих мотивів, зловживаючи своїм службовим становищем, з метою заволодіння бюджетними коштами призначеними на оплату послуг із технічного нагляду по вказаному об’єкту фактично не надавав послуги з технічного нагляду, передбаченого договором.

Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, обвинувальний акт направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду.

Прокурор Бердянської місцевої
прокуратури Запорізької області

Євгеній Юрійович Полозюк




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок