В мерії сформують перелік підприємств і організацій чиї співробітники матимуть право користування громадським транспортом

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.04.2020 · 15:36 · переглядів - 4366

Відповідну інформацію редакції повідомила начальник відділу транспорту Ірина Удовиченко.


Нагадаємо відповідно до Постанови Кабміну, рішення бердянської комісії з ТЕБ та НС користуватись громадським транспортом мають право лише окремі категорії громадян – співробітники об’єктів критичної інфраструктури. Для повного переліку підприємств, установ та організацій, які згідно Постанов Кабінету міністрів мають право працювати в умовах карантину, буде сформовано спеціальний список.

На практиці планується сформувати наступний алгоритм – суб’єкти господарювання надсилають на ім’я міського голови звернення з інформацією про вид своєї діяльності і обґрунтуванням, чому їх співробітники мають право на проїзд в громадському транспорті. Виконком передає перевізникам сформований перелік, а водії транспортних засобів перевозитимуть пасажирів за наявності відповідного посвідчення.

За словами Ірини Удовиченко, станом на сьогодні, виконкомом офіційно не виявлено фактів перевезення пасажирів, які не мають права користування громадським транспортом. Періодично виникають певні конфлікту з громадянами пенсійного віку.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок