Навчання онлайн – бердянські педагоги розповіли про проблеми в організації дистанційних уроків

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.04.2020 · 18:14 · переглядів - 1956

Дистанційне навчання і пов'язані з цим проблеми обговорили на позачерговій сесії міської ради


В умовах карантину в Україні запровадили дистанційне навчання та онлайн уроки. Однак, далеко не у всіх школах налагоджено систему онлайн навчання. Про ці факти повідомив на позачерговій сесії міської ради депутат Олександр Свідло. 

Депутат Жанна Безродня, яка займає посаду заступника начальника відділу освіти заявила, що проблеми в організації дистанційного навчання дійсно були і бердянські освітяни виявились неготовими до поставлених завдань. Однак на сьогодні навчання відбувається згідно затверджених планів і розкладів. Про наявні проблеми в організації дистанційного навчання Жанна Безродня закликала батьків повідомляти відділ освіти.

Депутат Максим Міщенко, який працює директором 11-ї школи розповів, що процес налагодження онлайн уроків був дійсно важким і вчителі продовжують опановувати нові для себе навички в адмініструванні відеоконференцій. Однак в цілому процес налагоджено.

Виступи освітян Олександр Свідло резюмував повною невідповідністю заяв чиновників реальному стану справ. Тому депутат закликав врахувати озвучені проблеми і виправити їх.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок