Обмеження на в'їзд/виїзд: бердянці можуть перетинати кордон міста за нагальної потреби

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
10.04.2020 · 16:26 · переглядів - 19508

В Бердянську розпочали роботу блок пости на в’їздах в місто. В перший день функціонування фільтраційних постів в поліції уточнили, які категорії громадян можуть перетинати міський кордон.

Обмеження на в'їзд/виїзд: бердянці можуть перетинати кордон міста за нагальної потреби

Нагадаємо, рішенням комісії з ТЕБ та НС Бердянськ закрито на в’їзд та виїзд для громадян. Заборонено навіть відвідувати дачні ділянки, які розташовуються за межами населеного пункту. В перший день роботи блок постів ми уточнили в прес-службі Бердянського відділку поліції, чи існують виключення для окремих громадян на виїзд та в’їзд в місто за нагальної потреби.

  1. Автобусні маршрути, які з’єднують місто з населеними пунктами Бердянської ОТГ продовжують курсувати. Обмеження на перевезення пасажирів діють у відповідності до ухваленого рішення комісії з ТЕБ та НС (мають право користуватись громадським транспортом громадяни з посвідченнями про приналежність до установ критичної інфраструктури).
  2. Таксі з пасажирами виїжджають за межі міста виключно в разі нагальної потреби пасажира (необхідність відвідування членів сім’ї чи ін. сімейні обставини).
  3. Приватний автомобільний транспорт може виїжджати та в’їжджати в місто за наявності офіційної довідки про причину виїзду за межі населеного пункту.

Крім того, на комісії з ТЕБ та НС було озвучено, що залишати межі населеного пункту дозволено громадянам, які мешкають за межами міста, а працюють в Бердянську; з медичних потреб за наявності довідки також дозволено перетинати кордон міста.

В перший день функціонування блок постів серйозних черг на пропускних пунктах не було.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок