Злочинець спочатку пограбував гараж, а потім ще й продав цей же гараж

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
13.04.2020 · 16:06 · переглядів - 4753

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.3 ст.185, ч.2 ст.190 КК України.


Так, 28-річний мешканець с.Зеленівка, Приморського району, будучи раніше засудженим за вчинення умисних корисливих злочинів, судимість за які в передбаченому законом порядку не знята та не погашена на шлях виправлення не став  та знову вчинив умисні корисливі злочини при наступних обставинах.

Відтак наприкінці березня 2020 року, знаходячись навпроти одного із домів м.Бердянськ., діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою таємного викрадення чужого майна, шляхом підбору ключа відчинив замок на  вхідній двері  гаражу   та  проник   до нього. Знаходячись в приміщенні гаражу молодик відшукав речі, які становлять матеріальну цінність та які можливо вкрасти на  загальну суму понад 21000 гривень, що належать власнику гаража.

Крім того, через два дні крадій повернувся до вищевказаного гаража та

діючи умисно, повторно, з корисливих мотивів, під приводом продажу металевого гаражу, на який він не мав права власності, і який належав потерпілому,  ввівши в оману громадянина, якому повідомив про те, що він є власником зазначеного гаражу, запропонував у нього придбати вказаний гараж. Одразу після цього,  чоловік будучи введеним в оману, вирішив придбати у зловмисника гараж за 5500 гривень та передав останньому вищевказану суму грошових коштів, в якості оплати за придбання вищезазначеного металевого гаражу, тим самим  він шляхом обману, заволодів грошовими коштами належними  останньому.

Відразу після цього, з грошовими коштами покинув місце скоєння злочину.

Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, обвинувальний акт направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури

Олексій Глянь




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок