Влада Бердянська дала дозвіл на відкриття продовольчих ринків

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.04.2020 · 15:08 · переглядів - 6428

Відповідне рішення ухвалено на комісії з ТЕБ та НС.

Влада Бердянська дала дозвіл на відкриття продовольчих ринків

З 5-го травня комісія з ТЕБ та НС надала згоду на відкриття продовольчих ринків в місті. Як пояснив міський голова Володимир Чепурний алгоритм відкриття повинен бути наступним: комісія з ТЕБ та НС ухвалює рішення — адміністрація ринку виконує приписи головного санітарного лікаря — держпродпроживслужба перевіряє належність виконання цих приписів і приймає рішення про відкриття ринку.

В свою чергу начальник управління Держпродспоживспілки в Бердянську Дмитро Дойнов повідомив, що він не має повноважень на видачу дозволу про відкриття ринку. Володимир Чепурний наполіг, що це компетенція саме держпродспоживспілки. Судячи з риторики посадовців дане питання буде уточнюватись...

Директор КП “Центральний ринок” Вадим Пікуль озвучив алгоритм роботи ринку після офіційного відкриття. Так, на територію ринку можна буде потрапити з двох входів — зі сторони Азовського проспекту та пр. Праці. На кожному з них буде організовано пропускний режим, у продавців та покупців проводитимуть замірювання температури. В разі виявлення підвищених показників людям заборонятимуть вхід на територію підприємства. Продавці будуть знаходитись на відстані 3-х метрів від покупців та будуть розділені захисним екраном.

Ринки на вул. Довганюка та на вул. Північній відкриватись 5-го числа не будуть. Суб'єкти господарювання повідомили, що не здатні виконати приписи головного санітарного лікаря України.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 березень, вівторок 2024
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок