Влада Бердянська дала дозвіл на відкриття продовольчих ринків

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.04.2020 · 15:08 · переглядів - 6433

Відповідне рішення ухвалено на комісії з ТЕБ та НС.

Влада Бердянська дала дозвіл на відкриття продовольчих ринків

З 5-го травня комісія з ТЕБ та НС надала згоду на відкриття продовольчих ринків в місті. Як пояснив міський голова Володимир Чепурний алгоритм відкриття повинен бути наступним: комісія з ТЕБ та НС ухвалює рішення — адміністрація ринку виконує приписи головного санітарного лікаря — держпродпроживслужба перевіряє належність виконання цих приписів і приймає рішення про відкриття ринку.

В свою чергу начальник управління Держпродспоживспілки в Бердянську Дмитро Дойнов повідомив, що він не має повноважень на видачу дозволу про відкриття ринку. Володимир Чепурний наполіг, що це компетенція саме держпродспоживспілки. Судячи з риторики посадовців дане питання буде уточнюватись...

Директор КП “Центральний ринок” Вадим Пікуль озвучив алгоритм роботи ринку після офіційного відкриття. Так, на територію ринку можна буде потрапити з двох входів — зі сторони Азовського проспекту та пр. Праці. На кожному з них буде організовано пропускний режим, у продавців та покупців проводитимуть замірювання температури. В разі виявлення підвищених показників людям заборонятимуть вхід на територію підприємства. Продавці будуть знаходитись на відстані 3-х метрів від покупців та будуть розділені захисним екраном.

Ринки на вул. Довганюка та на вул. Північній відкриватись 5-го числа не будуть. Суб'єкти господарювання повідомили, що не здатні виконати приписи головного санітарного лікаря України.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок