МЕР активісту: “Тебе что, полицию вызвать? Умничаешь! Тут я буду керувать! Я! А не ты!!!”

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.05.2020 · 14:36 · переглядів - 9237

Шквал негативних емоцій спрямував міський голова Володимир Чепурний на місцевого активіста Володимира Звягільського. Причина — присутність представника громадськості на засіданні виконавчого комітету.

МЕР активісту: “Тебе что, полицию вызвать? Умничаешь! Тут я буду керувать! Я! А не ты!!!”

Схоже карантинні обмеження суттєво вплинули на світосприйняття міського голови. Систематичні обмеженні публічності міської влади, під час карантину, стали наче втіленням найпотаємніших мрій нинішнього очільника міста. Нагадаємо, через запроваджений карантин, вхід до виконавчого комітету було обмежено.

Після зняття ряду обмежень, 12-го травня на засідання виконавчого комітету завітав активіст Володимир Звягільський. Присутність представника громадськості не на жарт розлютила міського очільника. Володимир Чепурний в надзвичайно емоційному тоні вимагав від активіста звільнити приміщення. Свою позицію міський голова, а пізніше і юрист виконкому аргументували рішеннями комісій з ТЕБ та НС про обмежений доступ громадян до органів виконавчої влади.

Володимир Звягільський закликав міського голову не підходити вибірково до виконання рішень, оскільки окрім членів виконавчого комітету на засіданні були присутні депутати міської ради, керівники комунальних підприємств та ін. особи.

В підсумку конфлікт завершився реплікою мера, що активіст може залишитись в залі засідань, однак права на виступ йому не нададуть.

Звягильский




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок