В Бердянську продовжили карантин з пом’якшенням обмежувальних заходів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.05.2020 · 16:05 · переглядів - 3180

Рішенням комісії з ТЕБ та НС продубльовано норми, які затверджено Постановою Кабміну та обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.


  • Карантин продовжено до 22-го червня з правом раз на тиждень переглядати обмежувальні заходи;
  • Дозволено проведення спортивних заходів за участі не більше 50 осіб та без глядачів. Дозволити роботу Міського палацу спорту планують з 1-го червня;
  • Дозволено проведення релігійних заходів за умови знаходження в приміщенні однієї людини на 10 м.кв.;
  • Дозволена діяльність готелів, крім закладів харчування в готельних комплексах;
  • Дозволено роботу міського транспорту, регулярні перевезення приміського, внутрішньообласного сполучення та міжнародних перевезень.

З приводу дитячих садочків в Постанові Кабміну зазначено, що заклади дошкільної освіти можуть розпочати роботу з 25-го травня. Рішенням міської комісії визначено початок роботи дитсадків з 1-го червня. Кожен з відвідувачів закладу повинен мати при собі довідку від лікаря про стан здоров’я. Термін її дії – 3 дні.

Крім того, дозволено функціонування атракціонів на відкритому повітрі, а також дозволено індивідуальне відвідування музеїв міста.

Незважаючи на ряд запроваджених пом’якшень, міський голова Володимир Чепурний наголосив, що містяни повинні дотримуватись масочного режиму. З приводу цього очільник міста окремо звернеться до містян.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок