За даними лабораторного центру підтвердився випадок захворювання коронавірусом в однієї з працівниць дитячого садка

По матеріалам пресс-службы исполкома
26.05.2020 · 18:08 · переглядів - 6336

Дитячі садки будуть запускати в роботу поетапно починаючи з 1 червня


Шановні батьки дошкільнят! Міська влада розуміє вашу стурбованість у зв'язку з відкриттям дитячих садків, але для міської влади здоров'я дітей завжди було і залишається пріоритетом. Сьогодні, 26 травня, за даними лабораторного центру підтвердився випадок захворювання коронавірусом в однієї з працівниць дитячого садка. Завдяки введеної термометрії у всіх співробітників дитячих садків вдалося уникнути її контакту з іншим колективом дитячого садка. Через підвищену температуру співробітниця не була допущена до роботи, а пізніше вона звернулась до лікарів.

Розуміючи всю відповідальність за життя і здоров'я наших малюків, міська влада прийняла рішення посилити заходи безпеки в дитячих садах. Зараз опрацьовується можливість, щоб перед відкриттям закладів рекомендувати всім його співробітникам пройти тестування на COVID-19. Також виконується перевірка дотримання всіх вимог санітарного лікаря і Кабміну по роботі дитячих садків.

У зв'язку з цим всі дошкільні навчальні заклади в Бердянську будуть запускати в роботу поетапно починаючи з 1 червня. Сподіваємося на ваше розуміння в такому важливому питанні як збереження здоров'я дітей.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок