За останні два місяці дохідна частина бюджету різко скоротилась

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.05.2020 · 16:05 · переглядів - 736

Дані про наповнення місцевого бюджету на планово-бюджетній комісії озвучила начальник фінансового управління Наталя Бочкова


Так, в першому кварталі дохідна частина бюджету становила 111%, тобто плановий показник було перевиконано. У грошовому еквіваленті перевиконання становило понад 12 мільйонів гривень. Однак, із запровадженням карантинних обмежень, доходи почали стрімко знижуватись. Зокрема, це пов’язано зі звільненням підприємців І та ІІ груп від сплати єдиного податку, плати за землю та ПДФО. Тому, за 4 місяці виконання бюджету становило 104% а з урахуванням надходжень за травень вже 98%.

Члени профільної комісії звернулись до начальника управління фінансів підготувати довідку про прогнозовані показники виконання бюджету в 2020-му році і в 2021-му, з урахуванням ймовірних карантинних обмежень.

Крім того, на цій же комісії заступник начальника Бердянського управління Державної податкової служби Олександр Прошутинський офіційно підтвердив інформацію, яка вже раніше лунала в стінах виконавчого комітету — всі підприємці, які вже заплатили єдиний податок за травень отримають перерахунок платежів в наступних місяцях.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок