Не називаючи імен — частина депутатів вщент розкритикувала владу за “Бухлобар” і батут на бульварі Шевченко

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.06.2020 · 12:12 · переглядів - 3859

На засіданні депутатського дня Ірина Попова відзначилась жорстким виступом з приводу бездіяльності влади і окремих осіб, які володіють десятками МАФів в Бердянську. Голову бюджетної комісії підтримав голова земельної комісії Володимир Безверхий.


Так, Ірина Попова висловила невдоволення діяльністю однієї людини (не називаючи імені цієї особи), яка володіє не одним і не двома МАФами в Бердянську і якій, чомусь, дозволено встановлювати тимчасові споруди на пляжах (Бухлобар), завозити бетонні блоки на цей же пляж, запускати батут, коли в місті і країні діють карантинні обмеження. Ірина Олександрівна зазначила, що такі дії вкрай негативно віддзеркалюються на міській владі, яка не вживає заходів до такого роду ініціатив. Депутат зажадала офіційних відповідей, які заходи вжито до підприємця, який під час карантину запустив батут і розгорнутої відповіді з приводу діяльності тимчасових споруд на пляжних територіях.

Підтримав колегу ще один депутат із провладної більшості Володимир Безверхий, який зазначив, що поблизу території колишнього кафе “Мохіто” з'явилась ще одна тимчасова споруда. На його думку пряме завдання міської влади в робочому порядку врегульовувати подібні моменти, щоб до вирішення цих проблем не долучались депутати.

Міський голова Володимир Чепурний заявив, що станом на сьогодні батут вже не працює. По даному факту складено адміністративний протокол. Щодо території поблизу колишнього “Мохіто” Володимир Чепурний емоційно заявив, що йому вже набридли “постійні дзвінки по вихідних”... По факту ж, Володимир Чепурний повідомив, що споруди поблизу 1-го пляжу стоять не на пляжній території.

В емоційних виступах прізвища цього власника десятків МАФів не пролунало, хоча, більш ніж очевидно, що обурення депутатів було адресовано особі, яка всім відома. Що ж, якщо депутати не називають імен, за них це зробимо ми. За неофіційною інформацією, про що ми вже повідомляли неодноразово, “Бухлобар” пов'язують з депутатами Віктором Цукановим та Богданом Сушко, а тимчасові споруди по бульвару Шевченко, в тому числі і надувний бутут, афілюють все з тим же одіозним депутатом, який представляє інтереси даного мікрорайону в міській раді.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок