«Мохіто», версія 2.0. МАФ і «кріпацька» стіна з піноблоку

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
25.05.2020 · 12:59 · переглядів - 3644

На черговій комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин депутат Віталій Байдала висловив занепокоєння з приводу інформації про відновлення роботи «Мохіто» і планів нових власників на зведення стіни з піноблоків

«Мохіто», версія 2.0. МАФ і «кріпацька» стіна з піноблоку

На території, де раніше розташовувалось “Мохіто”, роботи розпочались ще на початку квітня. Нещодавно поблизу закладу з'явилась тимчасова споруда, ідентична МАФу, в попередні роки відомого як “БухлоБар”. В попередніх матеріалах ми вже повідомляли, що цей заклад пов'язували з одіозним депутатом Віктором Цукановим і його колегою Богданом Сушко.

Нещодавно Богдан Сушко голосно відзначився ініціативою внесення змін в порядок проведення ярмарку в центрі міста, дозволивши брати участь лише суб'єктам, які мають стаціонарні кафе або їх орендують. В контексті останніх змін довкола “Мохіто” постає  запитання, яку мету переслідувала ініціатива депутата від БПП “Солідарність”? Схоже, що окрім власних економічних інтересів та додаткових політичних дивідендів інших мотивів і не було...

Так чи інакше, активність поблизу території пляжу №1 занепокоїла мешканців прилеглих будинків. За словами Віталія Байдали люди занепокоєні ймовірністю істотних порушень шумового режиму в період курортного сезону. За інформацією депутата, вирішити проблему з голосною музикою, нові орендарі планують зведенням стіни з пінобілоку. У зв'язку з цим Віталій Байдала закликав чиновників мерії проконтролювати дане питання, щоб на набережній не виросла ще й потворна стіна, а за дотриманням шумового режиму стежили відповідні служби.

Голова профільної комісії Володимир Безверхий підтримав колегу і категорично заявив, що зведення “кріпацької стіни” ніхто не дозволить!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок