Далі привітань справа не рухається — медикам так і не відновили пільги в громадському транспорті

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.06.2020 · 13:54 · переглядів - 957

На одній з попередніх комісій з ТЕБ та НС, головний лікар БТМО Дмитро Єгоров звертався до представників міської влади врахувати потреби медиків і для медичних працівників не вводити обмеження на пільговий проїзд. Далі обіцянок справа не зрушила


На черговому засіданні комісії з ТЕБ та НС Дмитро Єгоров в черговий раз наголосив, що введені обмеження на використання пільгового проїзду з 10:00 — до 14:00 медикам Бердянська не підходять, через що працівники медичних установ міста змушені пересуватись за повну вартісь проїзду.

Секретар міської ради Олексій Холод наголосив, що дане питання не відноситься до компетенції комісії з ТЕБ та НС, однак дав протокольне доручення транспортній комісії розглянути дану проблеми і знайти варіанти для її вирішення.

Показово, що в переддень Дня медика представники міської влади та депутатського корпусу і навіть сам, Олександр Сергійович, особисто привітали медиків з професійним святом. Однак, слова з нагоди свята і солодкі подаруночки — це не більше ніж банальний піар. Реальне відношення до медиків проявляється у вирішенні їх повсякденних проблем. Але ж в конфліктних питаннях, коли однією з зацікавлених сторін стають монополісти ринку пасажирських перевезень, міська влада, без зайвих роздумів, займає сторону бізнесу. Так вийшло і цього разу.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок