Місцеві вибори без “сітки” від корпорації. Керівництво нацполіції області обіцяє запобігати порушенню законодавства

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
25.06.2020 · 09:28 · переглядів - 1517

Керівник ГУНП в Запорізькій області Микола Лушпієнко і новий голова ЗОДА Віталій Боговін запевнили, що правоохоронці зроблять все необхідне, щоб порушень законодавства на місцевих виборах не було


Візит до Бердянська Віталій Боговін провів у супроводі керівника ГУНП в Запорізькій області Миколи Лушпієнка, очільника обласного СБУ Бориса Безрукого, прокурора Запорізької області Володимира Калюги. Враховуючи такий серйозний представницький склад правоохоронців, ми не могли не скористатись нагодою і не поставити запитання силовикам, чи готові вони реагувати на вже традиційну “сітку” від корпорації на місцевих виборах?

Спочатку на це питання давав відповідь Віталій Боговін, який саркастично відзначив про особисте знайомство з сумнівно відомою “сіткою” від “корпорації”. В першій частині відповіді очільник області натякав, що саме бердянці можуть зруйнувати своїм волевиявленням подібну схему, однак потім, все ж дав конкретну відповідь — правоохоронці пильно стежитимуть за порушеннями виборчого законодавства. Серйозність своїх слів Віталій Боговін акцентував, що раніше жодного разу всі керівники силових відомств області не приїздили до Бердянська разом з Головою ЗОДА.

Голова ГУНП в Запорізькій області Микола Лушпієнко закликав журналістів і громадських активістів допомагати поліцейським під час виборів, якщо стали свідками порушення законодавства — моментально реагувати, фіксувати і повідомляти правоохоронців.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок