“Корпорації” приготуватись — Віталій Боговін анонсував жорсткі перевірки корупційних діянь

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
24.06.2020 · 19:55 · переглядів - 5704

24-го червня Віталій Боговін з робочим візитом відвідав Бердянськ. Голова ЗОДА оглянув хід реконструкції колектору, обговорив перспективи відкриття дитячих оздоровчих закладів та зустрівся зі студентською молоддю та викладачами БДПУ. На всіх зустрічах очільник області анонсував жорсткі перевірки з виявлення корупційних діянь

“Корпорації” приготуватись — Віталій Боговін анонсував жорсткі перевірки корупційних діянь

Колектор планують відновити за рік

Такі плани Голові ЗОДА озвучив керівник КП “Бердянськводоканал” Олександр Македонський. Станом на сьогодні, вже замінено 420 метрів труби. Підрядна організація виконує роботи вдвічі швидше від запланованого. Віталій Боговін підкреслив, що до даного об'єкту прикута пильна увага не тільки керівництва області, а й особисто Президента Зеленського. Голова ЗОДА, представнику “Бердянськбудтреста”, який виконує роботу, пообіцяв ретельну перевірку кошторисної вартості робіт на факт завищення цін.

Керівництво області лобіює відкриття дитячих оздоровчих центрів

На нараді з керівниками оздоровчих комплексів міста Віталій Боговін наголосив на чіткому розумінні економічних проблем дитячих центрів і запевнив, що обласна влада робить все можливе, щоб дитячі оздоровчі центри розпочали свою роботу.

Слухати молодь — Голова ЗОДА пообіцяв долучитись до молодіжного форуму в БДПУ

На зустрічі зі студентами та викладачами БДПУ Віталій Боговін наголосив на своїй принциповій позиції реалізувати власне бачення розвитку області — без корупції із залученням інвестицій. Молодіжному активу Голова ЗОДА пообіцяв знаходитись на зв'язку і пообіцяв всебічну підтримку.

Окремо варто відзначити про основний посил від нового очільника області — на всіх офіційних зустрічах Віталій Боговін підкреслював свою жорстку позицію до проявів корупції. Особливо це стосується Бердянська, керівник області наголосив, що вже володіє інформацією про певні корупційні діяння. На зустрічі з представниками оздоровчих закладів разом з Віталієм Боговіним були керівники обласних управлінь СБУ, Національної поліції та прокурор області. Очільник ЗОДА дав зрозуміти, що підхід буде серйозним і принциповим.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок