В Бердянську новий підтверджений випадок COVID19

По матеріалам БТМО
06.07.2020 · 12:03 · переглядів - 9065

Чергове суворе нагадування - коронавірус нікуди не подівся


Нажаль, після нетривалого затищщя, коли у зведеннях БТМО не було хворих, інфікованих COVID-19, в інфекціоністів знову напружена ситуація.

Днями до інфекційного відділення було госпіталізовано мешканку Бердянська пенсійного віку з підвищеною температурою і діагностованою пневмонією.

Спираючись на вже набутий досвід, медики відразу вели хвору з оглядом на можливе інфікування коронавірусом. Тож були забезпечені усі запобіжні заходи. Пацієнтку ізолювали. Медичні працівники, які контактували з нею, дотримувалися усіх вимог індивідуального захисту. Обережність виявилася не зайвою.

За наслідками ПЛР-тестування. у літньої мешканки Бердянська виявлено коронавірус COVID-19.

Як і по всіх випадках захворювання на COVID-19 проводяться епідеміологічні розслідування та всі передбачені протиепідемічні та дезінфекційні заходи, що дозволяє попередити стрімке розповсюдження захворювання та спалахи COVID-19 як місцем проживання пацієнтки, так в цілому на території міста.

Нагадуємо, що на фоні послаблення карантинних заходів єдиним заходом профілактики на даний час є дотримання масочного режиму, соціальної дистанції та гігієни рук.

При появі будь-яких симптомів гострої респіраторної вірусної інфекції зателефонуйте своєму сімейному лікарю; якщо температура тіла підвищиться вище 38 градусів, з’являться сухий кашель, утруднене дихання або ядуха – негайно викликайте «швидку» допомогу.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок