На Донбасі семеро українських військових отримали поранення

По матеріалам НВ Україна
15.07.2020 · 08:59 · переглядів - 270

У вівторок, 14 липня, на Донбасі в результаті обстрілу з боку російських окупантів були поранені сім українських військових. Ворог застосовував ПТРК, гранатомети, кулемети

На Донбасі семеро українських військових отримали поранення

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Поблизу Новомихайлівки російські терористичні угруповування застосували протитанковий ракетний комплекс Фагот. Шестеро українських військовослужбовців отримали осколкові поранення.

Ще один боєць ООС був поранений через обстріл з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї неподалік Водяного.

Всього за вчорашню добу сім українських захисників отримали поранення. Всіх евакуаційною технікою доставили в медичні установи. Їм надали допомогу лікарів.

У прес-центрі додали, що такі дії російських окупантів безкарними не залишилися - вогнем військовослужбовці подавили ворожу активність. За підтвердженими даними розвідки, за минулу добу українські військові поранили трьох окупантів.

Нагадаємо, що 13 липня російські найманці обстріляли трьох військовослужбовців, які здійснювали евакуацію тіла загиблого бійця поблизу Зайцево на Донбасі. Під час засідки окупанти обстрілювали українських військових з трьох позицій. У штабі ООС повідомили, що в результаті обстрілу загинув військовий медик. Ще один військовослужбовець був поранений, один отримав бойову травму. Травмованого військового вдалося евакуювати, поранений сержант і загиблий медик залишилися на полі бою. Тіло командира взводу, який загинув на мінному полі, забрали російські терористи.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок