Грати чесно і прозоро. Місцеві депутати пафосно звернулись до… правоохоронців?

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.08.2020 · 15:54 · переглядів - 2685

Початок позачергової сесії міської ради відзначився яскравими виступами секретаря міської ради, міського голови та депутатів. Основний посил – нещодавно проведені обшуки у деяких обранців є стартом брудної передвиборчої кампанії від політичних опонентів


Нагадаємо, в рамках кримінальної справи з приводу замовників вбивства Віталія Олешка на цьому тижні в Бердянську відбувся ряд обшуків, частина з них пройшла у депутатів міської ради Миколи Рудницького та Віктора Цуканова. Такі дії правоохоронних органів нинішня владна команда розцінила як залякування та тиск на ймовірних кандидатів на посаду міського голови Бердянська.

Секретар міської ради Олексій Холод, міський голова Володимир Чепурний, депутати Ксенія Буханова, Євген Георгієв, Володимир Безверхий та інші обранці в емоційній формі дії правоохоронців тісно пов’язали зі стартом передвиборчої кампанії. Депутати і чиновники апелювали до своїх політичних опонентів грати чесно і не вдаватись до брудної кампанії. Окремо цитувати кожного з них не будемо, оскільки виступи їх були настільки яскравими, що цю 10-ти хвилинку краще переглянути особисто.

Можна було б багато говорити про комічність закликів до чесних виборів від осіб, які владу в 2015-му отримали за рахунок маніпуляцій, "сіток" і фіктивних екзит-полів. Але це зовсім інша історія. Зараз про інше. Зверніть увагу, брудні ігри в рамках старту передвиборчої кампанії, представники влади напряму пов’язують з ходом розслідування резонансного вбивства бердянського активіста, ветерана АТО Віталія Олешка. Зі справою, хід якої під особистим контролем тримає Президент України Володимир Зеленський. Тож, якщо представники корпорації в діях правоохоронців вбачають замовлення від своїх опонентів, вони напряму звинувачують силовиків в замовних діях? Обшуки від СБУ на одному з підприємств місцевого олігарха - також замовлення? Виходить Володимир Чепурний, Олексій Холод, Євген Георгієв, Володимир Безверхий і компанія сьогодні відкрито виступили проти всієї правоохоронної системи України? Цікаво, чи не так?




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок