Євросоюз не визнав місцеві «вибори», що були організовані окупантами у Криму

По матеріалам Укрінформ
14.09.2020 · 11:44 · переглядів - 299

Європейський Союз заявив про невизнання результатів місцевих та регіональних виборів, які були проведені Російською Федерацією 13 вересня в на території окупованого Криму та у Севастополі


Укрінформ повідомляє про це з посиланням на заяву представника ЄС, текст якої оприлюднений на сайті Європейської служби зовнішніх дій.

 - Європейський Союз не визнає незаконну анексію Криму та Севастополя Російською Федерацією та не визнає, таким чином, проведення виборів на Кримському півострові. Будь-хто обраний на організованому Росією голосуванні на Кримському півострові і претендує представляти Крим і Севастополь, не буде визнаватися Євросоюзом як представник цих територій, які є частиною України. Європейський Союз залишається непохитним у підтримці територіальної цілісності та суверенітету України, - йдеться у заяві.

13 вересня в Росії закінчилися регіональні вибори, які вперше в історії відбувалися протягом трьох днів під приводом протидії поширенню коронавірусу. МЗС України висловив рішучий протест РФ та засудив протиправну організацію і проведення Російською Федерацією 13 вересня 2020 року так званих "виборів" на тимчасово окупованих територіях Автономної Республіки Крим та міста Севастополь.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок