ТВК не реєструє клонів. Відкрито кримінальне провадження

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.09.2020 · 10:02 · переглядів - 2130

Продовження засідання ТВК від 24-го вересня виявилось куди більш продуктивним, хоча не обійшлось і без скандальних заяв.

ТВК не реєструє клонів. Відкрито кримінальне провадження

З приводу претендів на реєстрацію в якості кандидатів на посаду міського голови - Сергія Барана, Андрія Баранова, Василя Баранова, на комісії знову розгорнулась дискусія.

Голова ТВК Інна Власова повідомила членів комісії, що за заявою Валерія Баранова відкрито кримінальне провадження за перешкоджання вільному волевиявленню громадян. Керуючись цим частина комісії проголосували проти реєстрації вищевказаних осіб, інші - утримались. Таким чином, два Баранових і Баран залишаються не зареєстрованими.

Один із претендентів - Сергій Баран завітав на засідання комісії і заявив, що його конституційні права порушуються: він реальна людина, громадянин України, належним чином заповнив і подав документи на реєстрацію себе в якості кандидата на посаду міського голови, а його не реєструють. Сергій Баран закликав надати йому рішення комісії, за яким йому або відмовлено в реєстрації, або, все ж таки, зареєстровано. З моменту подачі документів у ТВК є 5 днів на ухвалення рішення.

За виключенням окремих епізодів, подальша робота комісії була плідною. Зареєстровано списки політичних партій "Опозиційний блок", "Батьківщина", "Нова політика", "Європейська солідарність", "Слуга народу". В списках партії "Порядок" виявлено порушення гендерних квот, тому рішення з реєстрації цієї політичної сили, поки що, не прийнято.
Кандидатом на посаду міського голови зареєстровано Вікторію Галіціну.

Тэги: выборы 2020



Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок