За добу в Бердянську використовується 70 балонів кисню! Медики закликають штрафувати всіх за порушення маскового режиму

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.10.2020 · 14:39 · переглядів - 4843

Міська комісія з ТЕБ та НС запровадила чергові карантинні обмеження, які раніше були затверджені Кабінетом міністрів. Головний лікар ТМО Дмитро Єгоров закликав містян адекватно оцінювати загрозу і дотримуватись маскового режиму.


Бердянськ залишається в жовтій карантинній зоні. Це означає, що забороняється проведення культурно-масових заходів з кількістю людей понад 30 осіб. В дитячих освітніх закладах оголошено канікули з ймовірністю подальшого переходу на дистанційне навчання. В професійно-технічних закладах і ВУЗах з 15-го жовтня по 15 листопада оголошено карантин.

Комісія з ТЕБ та НС доручила начальнику транспортного відділу звернутись до перевізників, щоб останні збільшили кількість транспортних засобів в години-пік або зменшили інтервали руху автобусів.

Головний лікар ТМО Дмитро Єгоров закликав представників влади і правоохоронних органів активізувати роботу з накладання штрафів за порушення маскового режиму в транспорті, на ринках, магазинах та в інших громадських місцях. Дмитро Єгоров підкреслив, що штрафувати необхідно саме пересічних мешканців, адже лише так можна буде добитись неухильного дотримання приписів МОЗу з приводу заходів індивідуальної безпеки.

Ситуацію з коронавірусом в Бердянську змушує медиків закликати відповідні служби до вжиття радикальних заходів. За словами Дмитра Єгорова на добу в лікарні використовується 70 балонів кисню! Фабрики не справляються з потоком замовлень, дефіцит спостерігається по всій країні. Тому подальше загострення ситуації з коронавірусом в місті ще більше ускладнить проблему надання кваліфікованої медичної допомоги.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок