Стоп-Фейк! Провокація проти Ільїна – сфальшовані «агітки» заполонили Бердянськ

Бердянськ 24
23.10.2020 · 14:12 · переглядів - 1040

Вночі з 22-го на 23-тє жовтня Бердянськом поширили фейкові листівки зі сфальшованою програмою Ільїна і, начебто, виступами Сергія Соболєва, Юлії Тимошенко і лідера місцевого осередку партії «Батьківщина» Григорія Патея

Стоп-Фейк! Провокація проти Ільїна – сфальшовані «агітки» заполонили Бердянськ
На правах політичної реклами

Суть провокації – змусити виборців повірити, що Микола Ільїн підтримує політику місцевої влади по відношенню до водоканалу. Пункти, так званої програми і пропозицій, не відповідають реальним заявам Миколи Ільїна.

В цьому ж буклеті фігурує і нинішній керівник «Бердянськводоканалу» Олександр Македонський. Не зважаючи на «щирі» слова підтримки від директора водоканалу, одним з перших рішень Миколи Ільїна в якості міського голови буде звільнення Олександра Валерійовича!

З приводу замовлення, виготовлення і поширення сфальшованих агітаційних листівок Микола Ільїн звернувся до правоохоронних осіб з офіційною заявою з вимогою встановити осіб, причетних до провокації проти кандидата на посаду міського голови.

Провокації від опонентів яскраво засвідчують реальні електоральні настрої в суспільстві. Микола Ільїн – лідер гонки мерської кампанії. Тому обидва табори противників команди Ільїна вдаються до брудних провокацій.

Микола Ільїн закликає мешканців міста не реагувати на вже опубліковані фейки і, цілком ймовірні провокації, які можуть з’явитись в інтернет-просторі чи на вулицях міста в останні години перед днем тиші.

Тэги: выборы 2020



Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок