Команда «Батьківщини» - команда Ільїна

Бердянськ 24
22.10.2020 · 09:21 · переглядів - 1151


На правах політичної реклами

Цьогорічні передвиборчі перегони в черговий раз продемонстрували, якою безкомпромісною, а головне безпринципною і підлою може бути боротьба за владу, особливо, якщо в ній зійшлись представники двох протиборствуючих кланів – колишніх і нинішніх владних мужів. Відверта брехня і наклепи, ігнорування законів, для людей, яких влада є сенсом життя і одним з головних джерел їх матеріального добробуту – стали основними інструментами цьогорічного політичного протистояння.

Їх методи маніпуляцій свідомістю громадян відчув і на собі – спроби прив’язати мене до місцевого олігарха, намагання зареєструвати кандидата-клона Ільїна (лише через грубі порушення в оформленні документації, в останній момент його не було допущено до виборчого процесу), десятки брехливих публікацій в соціальних мережах і непрозорі натяки в залежних ЗМІ – все це спрямовано, щоб дискредитувати мене в очах виборців і не допустити нашої з вами перемоги! Говорю про нашу спільну перемогу цілком свідомо, адже сьогодні, серед реальних кандидатів на посаду міського голови, лише наш штаб проводить відкриту і прозору кампанію. Ми не вибудовуємо «сітку виборців» під себе. Ми розраховуємо на підтримку абсолютно всіх мешканців Бердянська, незалежно від їх місця роботи. Я можу відверто стверджувати, що йду на посаду міського голови відстоювати інтереси всього Бердянська, кожного мешканця. Мене не цікавлять інтереси «корпорації» народного депутата, я не прагну створити чи розширити свій бізнес чи бізнес свого найближчого оточення. Ми прагнемо зробити Бердянськ сучасним, привабливим і комфортним містом.

Добре усвідомлюю, що моя особиста перемога на виборах міського голови – це лише перший крок до реальних змін в нашому місті. Лише один з етапів безкомпромісної боротьби проти місцевих кланів і корпорацій. Реалізувати свою програму і бачення розвитку Бердянська на наступні 5 років зможу спираючись на підтримку депутатського корпусу. Для цього нам необхідно сформувати більшість в міській раді нового скликання. Весь етап передвиборчих перегонів, весь мій довгий і нелегкий шлях боротьби проти корумпованих чиновників міністерства інфраструктури та відстоювання інтересів «Бердянського морського торговельного порту» поруч зі мною була команда партії «Батьківщина».

В цьому році ми сформували гідну довіри бердянців команду. Ми поєднали молодих людей, які вже мають значні здобутки в обраному напрямку діяльності з вже більш досвідченими фахівцями, висококваліфікованими професіоналами різних галузей. Переконаний, що разом з командою ми зможемо переломити систему функціонування влади, яка багато років обслуговувала інтереси «політичних еліт», кланів і корпорацій.

Закликаю всіх, хто разом з нами прагне змін на краще для Бердянська, підтримати мою команду, команду «Батьківщини»! Вірю в кожного з нас! Разом ми переможемо!

З повагою,

кандидат на посаду міського голови

Микола Ільїн

Тэги: выборы 2020



Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок