ПриватБанк починає випуск карт найбільшої в світі платіжної системи

По матеріалам НВ.Бізнес
03.11.2020 · 12:11 · переглядів - 734

ПриватБанк починає випуск карт міжнародної платіжної системи UnionPay

ПриватБанк починає випуск карт найбільшої в світі платіжної системи
Фото: UnionPay International / UnionPay

Державний ПриватБанк першим в Україні відкриває випуск платіжних карт найбільшої в світі платіжної системи UnionPay International. Про це повідомляє пресслужба банку.

Як повідомили в банку, клієнти фінустанови можуть оформити безконтактні кредитні картки китайської UnionPay Універсальна рівня Classic і Gold і отримати їх з 6 листопада в столичних відділеннях банку.

Також повідомляється, що найближчим часом український банк і китайська платіжна система планують запуск цифрових платіжних продуктів, які дозволять користуватися UnionPay без отримання фізичних карт.

 - Ці карти в першу чергу будуть корисні тим, хто часто подорожує в Китай, країни Південно-східної Азії або веде бізнес з китайськими партнерами, - зазначив голова правління ПриватБанку Петро Крумханзл.

Також він додав, що карти UnionPay відкривають українцям нові переваги шопінгу на торгових майданчиках партнерах платіжної системи. Відзначається, що картами UnionPay можна розплачуватися в Китаї, Україні і ще більше 170 країн світу.

Нагадаємо, що в кінці минулого року банкомати ПриватБанку почали підтримувати карти UnionPay. ПриватБанк і Union Pay домовилися про співпрацю ще в липні 2018 року. Підписана угода відкриває для банківського сектора України можливості інтеграції в світову фінансову систему.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок