Податковий Майдан. Підприємці анонсують безстрокову акцію

По матеріалам ЛІГА.Бізнес
30.11.2020 · 12:28 · переглядів - 796

Завтра, 1 грудня, підприємці починають безстрокову акцію на Площі Конституції під Верховною Радою

Податковий Майдан. Підприємці анонсують безстрокову акцію
Під Верховною Радою протестують ФОПи (Фото: Олег Богачук / Цензор.Нет)

Про це сьогодні повідомили учасники мітингу біля парламенту, передає кореспондент LIGA.net.

Сьогоднішня акція не масштабна, в ній беруть участь близько 200 осіб. Мітингувальники встановили "варту" на площі Конституції, поставили сцену, щоб вже завтра зібрати масштабнішу акцію. За словами організатора очікується участь близько 20 000 підприємців.

Крім скасування карантину вихідного дня, учасники мітингу вимагають прийняти законопроекти №3853-1, №3853-2 і №3993, які передбачають спрощену систему оподаткування, звітності та обліку доходів підприємців, а також скасування касових апаратів.

Протестуючі зі сцени заявили, що категорично проти альтернативного законопроекту №4313-д, який передбачає відстрочку на рік введення касових апаратів.

Мітингувальники також відзначають, що влада вже тричі обдурила їх під час переговорів.

Підприємці називають акцію протесту "Податковий Майдан", в такій формі мітинг триває близько місяця.

Як заявив сьогодні спікер парламенту Дмитро Разумков, до кінця дня всі фракції і групи Верховної Ради повинні дати свої пропозиції щодо ситуації з відстрочкою касових апаратів для ФОП.

 - Ще один важливий аспект роботи на цьому тижні - питання ФОП, РРО. На жаль, на сьогоднішній день, поки у нас немає результатів переговорів. За це відповідають як представники Офісу президента - заступник голови ОП Юлія Ковалів, так і Давид Арахамія, - підкреслив він і сказав, що це питання треба завершити до кінця року.

Фото - Олег Богачук, Цензор.НЕТ



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок