Один в один: районна рада затвердила акредитацію журналістів на кожну сесію

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.12.2020 · 18:25 · переглядів - 1159

Ще одне рішення, практично, продублювали депутати районної ради слідом за своїм колегами з міської ради: Регламент райради VIII скликання затвердили з пунктом про необхідність акредитації ЗМІ на кожну сесію


Пункт про проведення акредитації журналістів для роботи в райраді депутати затвердили практично ідентично до ухваленого рішення Бердянською міською радою. Не виникає сумнівів, що даний пункт було узгоджено «корпорацією» і його цілком свідомо «протягли» на різних рівнях влади Бердянська.

В ході обговорення проекту Регламенту депутат від «Батьківщини» Ірина Петренко озвучила пропозиції, які б прибрали із запропонованих положень протиріччя з Законом. Однак представники ОПЗЖ, ЄС, Нашого краю і один від фракції «Слуга народу» (Олена Шатунова) дану ініціативу не підтримали. В результаті рішення ухвалено в початковій редакції.

Запровадивши необхідність проходження акредитації, цікаво буде спостерігати, як виконуватимуть затверджений Регламент співробітники райради, адже виконати його на 100%, не порушивши права журналістів буде неможливо.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок