Правоохоронними органами виявлено труп жертви вбивства в Бердянську

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
21.12.2020 · 15:10 · переглядів - 5898

Тіло загиблого не могли знайти більше трьох місяців


Бердянська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному проваджені відносно 61-річного мешканця м. Бердянськ, який застрелив свого знайомого та викрав його автомобіль ( ч.1 ст.115, ч.1 ст.289 КК України).

За даними слідства, 09.09.2020 підозрюваний, перебуваючи з жертвою у салоні автомобіля, який належав останньому, на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, застрелив потерпілого з пістолета, який заздалегідь взяв на місце скоєння злочину. Після цього підозрюваний заволодів транспортним засобом вбитого попередньо приховавши труп жертви.

12.09.2020 працівниками поліції виявлено та вилучено викрадений автомобіль у приміщенні гаражу, який належить злочинцю. У той же день останнього затримано та у подальшому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Тривалий час підозрюваний не визнавав своєї вини, але, завдяки скоординованій діяльності процесуального керівника та Бердянського ВП ГУНП в області, на підставі зібраних безсумнівних доказів причетності та об'єктивно з'ясованих обставин, які підтверджені, підозрюваний зізнався у скоєному злочині та під час слідчого експерименту вказав місце, де він сховав труп потерпілого, який виявлено та оглянуто правоохоронцями. Він вказав, що тіло вбитого чоловіка сховав на території покинутого заводу «Скловолокно» у місті Бердянську.

На теперішній час тіло потерпілого вилучене та направлено на медико-криміналістичне дослідження. З тіла чоловіка вилучена куля, яка направлена на балістичну експертизу.

В ході слідства працівниками поліції встановлено, що підозрюваний зі свого пістолета спричинив вогнепальні поранення загиблому в ході раптово виниклої сварки.

Досудове розслідування за погодженням з Бердянською місцевою прокуратурою продовжено до 5 місяців. Підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Досудове розслідування триває.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок