Розірвання договору або зниження тарифу на тепло – два варіанти взаємодії влади і БПТМ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.01.2021 · 16:35 · переглядів - 2163

Політику тарифоутворення і надання послуг населення Бердянського підприємства теплових мереж в черговий раз обговорили вже на засіданні депутатської комісії з питань ЖКГ. Два варіанти взаємодії влади і теплопостачальної організації озвучив заступник міського голови Віталій Гречка.


Так, на засіданні депутатської комісії мешканці міста поставили запитання, чи має намір міська влада вплинути на тарифну політику Бердянської тепломережі? Заступник міського голови Віталій Гречка повідомив, що сьогодні має бути утворена спеціальна комісія, яка проаналізує діяльність БПТМ і тарифну політику підприємства. Також чиновник запросив увійти до складу комісії і депутата Віктора Цуканова.

Результатом роботи даної комісії можуть стати два шляхи вирішення проблеми: або з тепломережею буде розірвано угоду оренди комунального майна і буде утворюватись нове підприємство, або на підприємстві наведуть порядок і тариф на тепло буде знижено. Таку позицію міської влади озвучив профільний заступник Віталій Гречка.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок