З 1-го лютого в Бердянську можуть повністю вимкнути зовнішнє освітлення

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.01.2021 · 13:30 · переглядів - 4603

Таку інформацію озвучив керівник КП «Міськсвітло» Валерій Горлов на засіданні депутатської комісії з планування бюджету


За інформацією директора «Міськсвітла» Валерія Горлова підприємство не має коштів для оплати рахунків за електроенергію, тому, якщо найближчим часом комунальників не профінансують, з 1-го лютого все зовнішнє освітлення міста може бути вимкнено. Крім того, кошти відсутні не тільки на оплату електроенергії, а і на зарплату співробітникам.

Суму фінансування комунального підприємства на 2021-й рік планується суттєво знизити в порівнянні з 2020-м. На засіданні комісії з ПБК сьогодні взагалі не розглянули проекти рішення, які стосуються всього житлово-комунального господарства. Своє рішення депутати мотивували відсутністю на засіданні профільного заступника.

В цьому контексті, варто відзначити, що предметне обговорення всіх програм відбулось на профільній комісії і по більшості з них депутати ухвалили рішення винести їх на бюджетну сесію міської ради. Таким чином, сьогоднішнє рішення ПБК в черговий раз продемонструвала, наскільки ситуативною є «глибоке розуміння» між міським головою Валерієм Барановим та депутатським корпусом.




Останні новини Бердянська
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок