Туристичну привабливість Бердянська просуватимуть за бюджетний кошт спільно з місцевим бізнесом

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.02.2021 · 08:58 · переглядів - 1033

Налагодити взаємодію між владою та представниками курортного бізнесу пропонує міський голова Валерій Баранов. З цією метою відродять координаційну раду з питань туризму. На популяризацію курортної привабливості Бердянська планують виділити 1,3 млн гривень


В міськвиконкомі відбулась нарада з представниками готельного бізнесу, щодо координації роботи з підвищення курортної привабливості міста. Міський голова Валерій Баранов запропонував відновити роботу координаційної ради з питань туризму, до складу якої зможуть увійти всі охочі без виключень. Під час наради утворили робочу групу, яка займатиметься організаційними питаннями з відновлення діяльності ради.

Начальник відділу реклами курорту та туризму Вікторія Міщенко коротко охарактеризувала, які заходи з популяризації міста планується реалізувати в поточному році за бюджетний кошт.

  • Реклама міста в 25-ти найбільших торговельних центрах України;
  • Промо-відео про курортний Бердянськ з розміщенням на платформі Ютуб та підключенням таргетованої реклами;
  • Розробка 3D мапи міста з аеропанорамами;
  • Виготовлення поліграфічної продукції;
  • Оновлення туристичного сайту міста.

Крім того, Вікторія Міщенко запропонувала місцевим бізнесменам налагодити співпрацю з колегами з прилеглих до Бердянська територій, які пропонують цікаві розваги.

Секретар міської ради Олександр Свідло також проінформував присутніх, що Бердянськ бере участь в роботі національної туристичної організації, яка спільно з німецьким товариством GIZ планує реалізувати ідею про створення 110 туристичних локацій в Україні. Бердянськ разом з іншими населеними пунктами області може увійти до складу цієї великої туристичної локації. Крім того, Олександр Свідло запропонував представникам місцевого бізнесу вносити свої пропозиції до міської програми з популяризації курортної привабливості міста.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок