Взрыв в многоэтажном доме в Нагорной части Бердянска. Есть жертвы (ОБНОВЛЕНО)

Бердянськ 24
10.03.2021 · 10:58 · переглядів - 13420

По предварительной версии взорвалась граната


Сегодня утром на 7-м этаже 9-этажного дома по улице Волонтеров 156 произошел взрыв. Правоохранители сообщают о двух погибших мужчинах. Также вследствие взрыва серьезно пострадала женщина, которую в тяжелом состоянии направили в больницу.

На месте инцидента работает полиция и представители экстренных служб.

Офіційна інформація від Нацполіції

В результаті події загинуло двоє чоловіків, 49-річну жінку госпіталізовано до лікарні. Тривають слідчі дії.

10 березня о 09:40 до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що у квартирі по вулиці Волонтерів в місті Бердянськ стався вибух.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, керівництво обласного управління поліції та Бердянського РВП, спеціалісти вибухотехніки, працівники державної служби надзвичайних ситуацій, експерти-криміналісти. Правоохоронці встановили, що у квартирі на сьомому поверсі стався вибух невідомого пристрою. Внаслідок події на місці загинули мешканці квартири - два чоловіки 50 та 60 років. Жінка 1971 року народження з травмами, у важкому стані, госпіталізована до лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п.5 ч. 2 ст. 115 ( Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Встановлюють всі обставини події.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок