Back in the USSR. Окупанти в Бердянську масово повертають будинки-ОСББ до ЖЕКів

Бердянськ 24
18.10.2023 · 09:47 · переглядів - 5059

Самопроголошена влада відзвітувала про те, що 25 багатоповерхівок передані в управління «старим, добрим, радянським» ЖЕКам. Чергове визволення від цивілізації.

Back in the USSR. Окупанти в Бердянську масово повертають будинки-ОСББ до ЖЕКів

Без емоцій. Просто згадайте: як виглядали в Бердянську будинки ОСББ і висотки, що обслуговували «Житлосервіс-2а» і «Коменерго»?

Згадали? Емоції накотили?

Так, проблемні ОСББ також були. Але рівень цих проблем – поняття відносне. Не особливо помилимось, якщо скажемо: саме занедбане ОСББ в Бердянську не було гіршим за, так би мовити, топ-будинок ЖЕКу.

І володарі квартир відчували відповідальність за власний порядок і комфорт. І більшість проблем можна було обговорити та вирішити у вайбер-чатику. Все зручніше, ефективніше, ніж йти на прийом в Житлосервіс. Де і в черзі посидіти доведеться, і традиційно скажуть, що грошей немає.

Ну бердянці самі все добре знають або пам’ятають.

Провідники росії в Бердянську, само собою, вирішили всіх загнати назад в «совочок». 25 ОСББ вже повертають комунальним керуючим компаніям. Логіка зрозуміла: більше будинків у ЖЕКів – більше бюджетних витрат. А це куди серйозніші можливості для персональної «економії» чиновників, депутатів на ремонтах, утриманні житлового фонду і т.д.

А комфорт людей? Та чи на росії це когось хвилює? Особливо на окупованих територіях.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 липень, п'ятниця 2024
вчора, 25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок