Балалайка, домра, гуслі і фільм "Людина праці" - будні захопленого університету Бердянська

Бердянськ 24
27.05.2024 · 10:14 · переглядів - 1188

Окупований університет Бердянська перетворюється у центр роспропаганди. Короткий огляд двох днів з діяльності університету підтверджує висновки

Балалайка, домра, гуслі і фільм "Людина праці" - будні захопленого університету Бердянська
Окупанти методично насаджують бердянським студентам росіянську культуру. Джерело: z-пабліки

24 травня відзначається День слов'янської писемності. Цей день одночасно відзначають в слов'янських країнах. В окупованому Бердянському університеті з цієї нагоди влаштували захід. Його виконання було пронизане пропагандистською риторикою. Меседжі про "ісконно русское" походження писемності підкріплювали звучанням "ісконно руських" інструментів - балалайки, домри та гуслі.

В окупації пропаганда руського міру тісно переплітається з ностальгією за радянською епохою і спробами її реанімувати. Інший день студентського життя в захопленому університеті це наочно підтверджує. Студентів університету збирали на перегляд фільму - "Людина праці", в якому розповідалось про професії та, серед іншого,  пропагандувались робітничі спеціальності.

Так виглядає 2024 рік в стінах захопленого росіянами БДПУ. Джерело: z-пабліки

Студенти та викладачі університету вже систематично стають організаторами та учасниками пропагандистських заходів. Один з останніх прикладів "флешмоб" з піснею "Хотят ли русские войны".




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок