Бердянець Олександр Сорочкін з псевдо «Кайзер» почесно похований у Запоріжжі

Бердянськ 24
04.11.2023 · 14:40 · переглядів - 2806

Олександр загинув у квітні 2022 року під час виконання бойового завдання в Маріуполі. Йому було 28 років. Поховати героя змогли тільки зараз.

Бердянець Олександр Сорочкін з псевдо «Кайзер» почесно похований у Запоріжжі

Останню шану воїну віддали рідні, близькі, побратими та друзі. Захисника поховали з усіма військовими почестями на Алеї слави, - повідомили у Державній прикордонній службі.

Сашко народився 20 липня 1993 року в Бердянську. У дитинстві був непосидючим, мастаком на вигадки та головним автором усіляких пригод. У школі Олександр вирізнявся підвищеним почуттям справедливості та був вимогливим передусім до себе. Завжди турбувався про маму, в усьому їй допомагав.

З початком війни проти України, Олександр вирішив стати на захист країни. У 2015 році був призваний на строкову службу до лав Національної гвардії. Після демобілізації, деякий час працював у приватній охоронній компанії. Проте усвідомлював, що найбільш корисним буде саме у війську.

У 2021 році Олександр долучився до морських прикордонників й проходив службу у Маріупольському загоні Морської охорони. Обійняв посаду у відділенні зв’язку та інформаційних систем.

Побратими згадують Олександра, як надзвичайно порядну й дуже розумну людину. Завжди всім допомагав, підтримував, фахово консультував. Мав велике та чуйне серце.

Мама каже, що Сашко був виваженим, а військова служба сина ще більше дисциплінувала. Характер став міцним, а принципи - незламними.

поховання

З перших днів повномасштабного вторгнення Олександр у складі Маріупольського загону Морської охорони захищав місто від ворога. Був сміливим та рішучим. Одним з перших пішов на позиції.

Про рідних також піклувався, намагався писати їм, заспокоював: «Все буде добре, не хвилюйтесь».

14 квітня 2022 року, в ході вуличних боїв, Олександр отримав поранення, несумісні з життям…

Щиро співчуваємо рідним та близьким загиблого! Вічна пам'ять та слава моряку-прикордоннику!




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок