Бердянськ на VІІ спеціалізованій виставці "Енергія-2010"

Бердянськ 24
16.11.2010 · 12:45 · переглядів - 1239

10-12 листопада у Запоріжжі у виставковому центрі „Козак-Палац” відбулася VII спеціалізована виставка „Енергія-2010” та ІІІ спеціалізована виставка „ЕкоТехнології.

Бердянськ на VІІ спеціалізованій виставці "Енергія-2010"

 Альтернативна енергетика”.
Енергетична галузь України є найбільш важливою складовою національної індустрії. А раціональне використання енергетичного потенціалу та впровадження альтернативних джерел енергопостачання – є найактуальнішим шляхом до енергетичної незалежності України.
Виставка „Енергія-2010” об’єднала більш ніж 70 підприємств України, Росії, Німеччини, які представляли свої досягнення та наробітки в області енергозберігаючих технологій, альтернативних видів палива та енергетики, екологічних програм. На виставці вперше презентовані стенди міст та районів Запорізької області, де були об’єднанні розробки в області застосування нових технологій та підходів до проблеми енергозбереження.
Місто Бердянськ представляли чотири підприємства, які запроваджують енергозберігаючі технології при виробництві своєї продукції, а саме:
- ВАТ „АЗМОЛ” застосовує масляний теплоносій, як постачальник теплоенергії, який дозволяє вирішити більшість проблем з експлуатації та ремонту тепловикористовуючого обладнання (проста схема управління технічним процесом; непотреба схеми повернення конденсату; надійність роботи в зимовий період, коли періодичність відключення обладнання потребує особливої уваги при використанні пара; можливість регулювання температури теплоносія в широких межах до 250˚ С; дозволяє вибірково використовувати тепло для різних технологічних процесів, а також економить витрати газу на його виробництво).
- ЗАТ „Бердянське підприємство теплових мереж” застосовує мінікотельні, які призначені для опалення та гарячого водопостачання комунальних, сільськогосподарських, промислових та побутових об’єктів. Мінікотельні комплектні автоматизовані з побутовими котлами випускаються в утеплених блок-боксах, комплектуються системою безпеки, контролю та управління, що дає можливість експлуатувати їх без постійної присутності обслуговуючого персоналу. Переваги: висока економічна ефективність, заснована на використанні нових енергозберігаючих технологій; надійність, компактність, простота в обслуговуванні; якість обладнання провідних світових виробників; високий коефіцієнт корисної дії; можливість регулювання режимів роботи модульних котелень в залежності від зміни погодних умов.
- ТОВ „Склопластик”: при створенні виробничих потужностей враховується багаторічний досвід роботи провідних світових виробників кровельних матеріалів. Високий науково-технічний потенціал, перемножений на сучасний підхід до керування підприємством, дає можливість оперативно реагувати на потреби ринку, розширюючи асортимент та підвищуючи якість товару.
- Рекламно-виробнича група „PAVLOV PRODUCT” застосовує вуличне, інтер’єрне, декоративне енергозберігаюче світлодіодне освітлення, яке в 4-6 разів економніше, ніж освітлення від кращих енергозберігаючих ламп та застосовують архітектурний, ландшафтний світлодизайн.
Сподіваємося, що в майбутньому підприємства м. Бердянськ будуть підтримувати та брати участь у заходах, які дозволять різнобічно висвітлювати динамічний розвиток енергетичного сектора держави, зацікавлять фахівців та нададуть поштовх до міжнародного економічного і науково-технічного співробітництва

источник "Бердянск виртуальный"




Останні новини Бердянська
сьогодні, 8 травень, середа 2024
вчора, 7 травень, вівторок 2024
6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок