«Бердянськекотрансу» придбають сміттєвоз

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
29.04.2021 · 14:15 · переглядів - 4690

Після довготривалих дискусій сесія все ж виділила кошти на придбання сміттєвозу


На першому етапі депутати пропонували кошти в 1,8 млн. гривень виділити на частковий ремонт дорожнього покриття по Мелітопольському шосе. На засіданні Дня депутата вирішено, що дані кошти будуть направлені на закупівлю сміттєвоза для «Бердянськекотрансу».

На сесії міської ради, незважаючи на вже, начеб то, ухвалене рішення депутати почали вносити поправки. Зокрема, депутат від «Слуги народу» Олександр Пасєчник запропонував розширити формулювання і замість слів про закупівлю сміттєвозу прописати «придбання техніки для транспортування твердих побутових відходів». Начальник фінансового управління Наталя Бочкова зазначила, що бюджетні кошти виділяються, а потім освоюються за програмно-цільовим методом. Запропоноване формулювання не дозволило б освоювати кошти бюджету.

Заступник міського голови Віталій Гречка підкреслив, що на підприємстві визначились, який сам вид техніки необхідний найбільше – це сміттєвоз.

Для визначення, який сам сміттєвоз необхідно придбати та його вартість вирішить спеціально створена комісія, до складу якої увійдуть і депутати. В комплекті до сміттєвозу планується придбати і контейнери для сміття.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок