Сміттєвоз чи частковий ремонт дороги по Мелітопольському шосе? На комісії з ЖКГ вирішували, куди направити кошти

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.04.2021 · 11:25 · переглядів - 2110

1,8 млн гривень міська влада пропонує виділити на придбання сміттєвозу. Частина депутатів виступає за направлення коштів на частковий ремонт дорожнього покриття по Мелітопольському шосе. В результаті обговорення комісія з ЖКГ ініціативу влади підтримала частково.


За інформацією заступника міського голови Віталія Гречки міський голова Валерій Баранов досяг домовленостей з керівництвом обласної ради з приводу виділення з бюджету області ще 7 мільйонів гривень на завершення робіт із заміни колектору (йдеться про відновлення дорожнього покриття і благоустрій території). Кошти ці можуть бути виділені за підсумками виконання бюджету в першому півріччі. Бердянськ має долучитись до співфінансування виділенням 3-4 мільйонів. На загальну суму в 11 мільйонів планується повністю завершити ремонт дорожнього покриття, обладнання бордюрів та тротуарних доріжок.

Голова комісії Віктор Цуканов та ряд його колег наполягали на доцільності спрямування 1,8 млн. гривень на ремонтні роботи колектору вже зараз. Цих коштів, за словами Віктора Цуканова, вистачило б на підсипку ділянки дороги Мелітопольського шосе щебенем. В порівнянні з придбанням сміттєвоза, на думку частини депутатів, спрямування коштів на ремонтні роботи по Мелітопольському шосе виглядають доцільніше.

За результатами тривалого обговорення, депутати вирішили підтримати пропозиції влади частково. За саму програму з придбання сміттєвозу, комісія проголосувала, однак без наповнення фінансування. Фактичне виділення коштів депутати підтримають після розроблення програми співфінансування з міського бюджету завершення робіт на колекторі та обсягів виділення коштів з обласного бюджету. Домовленість з керівництвом обласної ради міський голова Валерій Баранов має підтвердити особисто.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок