Бердянські підприємці вимагають відкрити ринки промислової групи товарів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.04.2021 · 12:21 · переглядів - 5007

Представники бердянських підприємців Микола Стельмаченко, Наталя Камай та ін. сьогодні завітали на засідання депутатської комісії з питань підприємницької діяльності із закликом дозволити роботу ринків промислової групи товарів


Свою позицію підприємці аргументують відносно низьким рівнем захворюваності на ковід в Бердянську, в порівнянні з обласним центром, а також наводять приклад успішної роботи гіпермаркетів, де промислові товари перебувають у відкритому доступі. Такі підходи знищують малий бізнес.

Офіційні обмеження змушують людей торгувати підпільно, тому підприємці закликають місцеву владу знайти можливість відновити роботу ринків промислової групи товарів.

Профільна депутатська комісія дала завдання управлінню економіки підготувати звернення до голови ЗОДА з ініціативою надати дозвіл на роботу ринків промислової групи товарів.

Враховуючи особливості ухвалення рішень в державі з приводу карантинних обмежень і відповідних обмежувальних заходів, звернення до Голови ЗОДА дієвих результатів мати не буде. Відповідні рішення приймаються на загальнодержавному рівні, після чого дублюються в областях і далі містах.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок