Бердянських дітей в ДЮСШ окупанти залишили без грошей на змагання і мінімального набору медикаментів (фото)

Бердянськ 24
18.01.2024 · 10:31 · переглядів - 1500

А як все гарно виглядає на пропагандистських фото та відео? Росіяни знову спробували видати свої фантазії за реальність.

Бердянських дітей в ДЮСШ окупанти залишили без грошей на змагання і мінімального набору медикаментів (фото)
Окупанти у 2023 році виділили гроші лише на закупівлю тренерів, які згодилися працювати на росію. Дітям навіть мізерну суму на аптечки не залишили

Діти щодня ризикують. Колаборанти це приховують.

До редакції «Бердянськ 24» раніше вже кілька разів доходили чутки, що окупанти максимально зрізали бюджети спортивних секцій. В ДЮСШ банально навіть немає аптечок, хімії на прибирання залів... Якщо дитина отримує травму на змаганнях чи тренуваннях, то їй просто пропонують потерпіти, водички попити, молитву прочитати…

Самих тренерів і керівників спортивних закладів в незаконній адміністрації відправили побиратися по банках, фінансових установах, магазинах, підприємствах. Типу, грошей не дамо, але це ж спорт. Хоч росія і має в світі реноме допінгістів та вигнанців, але показну, фальшиву турботу за підростаюче покоління демонструвати треба.

От тренери-колаборанти і ходять з протягнутою рукою. Але найцікавіше: що навіть за умови, якщо гроші знайдуть, то мають на всі камери нахвалювати росіян за увагу до бердянського спорту.

Один з перших публічних зрадників «директор» ДЮСШ Ігор Дем’яненко жаліється на свої господарів

Цей персонаж в перших рядах колаборантів почав шукати собі «теплу» вакансію. Людина, яка ніколи не була спортивним функціонером, віджала під себе директорську посаду в ДЮСШ міського відділу освіти. Дем’яненко почав розвішувати в будівлі на Лютеранській триколори, позбувся проукраїнського персоналу і окружив себе виключно «ватниками».

на фото Ігор Дем'яненко Бердянськ ДЮСШ

Ігор Дем'яненко - еталонний зрадник. Швидко побіг до росіян, а тепер дуже недобре висловлюється у них за спинами. Не подобається, що змушений випрашувати гроші

І як це часто буває: поки гроші давали – максимально улесливо хвалив окупантів. Як тільки потік рублів в його персональну кишеню і на рахунки ДЮСШ зник – він почав за спиною дуже недобре згадувати господарів. В приватних бесідах часто називає окупантів тими, чия пропаганда на росії заборонена.

Власне, навіть в офіційному листі, Дем’яненко не стидається доносити, що «Міністєрство спорта Запорожской області» дає гроші виключно на зарплати. Щодо всього іншого: дєнєг нєт, но ви дєржитєсь… А діткам треба на турнір волейбольний їхати, лікуватися.

Наскільки відомо редакції, схожі проблеми зараз вже спостерігаються в бердянському комунальному господарстві, освіті, медицині. Гроші на підкуп закінчуються і, навіть, ідейні зрадники починають це розуміти.

Документ




Останні новини Бердянська
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок