Дискримінаційний підхід до розподілу соціального житла медикам-переселенцям мер обіцяє переглянути

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.05.2021 · 17:56 · переглядів - 2589

На квітневій сесії міської ради “Про користування житловими приміщеннями, реконструйованими в рамках реалізації в м. Бердянськ «Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» за кошти Європейського інвестиційного банку". Дискримінаційний підхід чиновники прописали в пункті другому рішення.

Дискримінаційний підхід до розподілу соціального житла медикам-переселенцям мер обіцяє переглянути

Як ми повідомляли в одному з наших попередніх матеріалів, 29-го квітня сесія міської ради підтримала запровадження додаткового загального критерію для медичних працівників комунальних некомерційних підприємств Бердянської міської ради – 20 балів.

Рішення набуло чинності.

На прес-конференції ми запитали Валерія Баранова, якою логікою керувались чиновники, свідомо обмежуючи права переселенців, які працюють в медичній сфері міста поза комунальними установами? Міський голова заявив, що з даним рішенням не знайомий. Така позиція викликає подив, оскільки проект рішення розроблявся заступником Валерія Баранова, а сам мер це рішення підписав. Так чи інакше, журналістам міський очільник заявив, що також не підтримує розподіл медиків за підпорядкованістю медустанов і пообіцяв з даним питанням розібратись.

Єдиний варіант в даному випадку внести зміни до відповідного проекту рішення, виключивши дискримінаційний пункт для медиків-переселенців не комунальних медичних закладів.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок