Дитячі оздоровчі центри готуються до відкриття сезону

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.05.2021 · 15:05 · переглядів - 2112

В мерії працює робоча група з перевірки дотримання дитячими оздоровчими центрами вимог законодавства. Основний посил: карантинні обмеження та виконання протиепідемічних заходів

Дитячі оздоровчі центри готуються до відкриття сезону

Завідуюча міським відділом лабораторного центру Олександра Кікарош наголосила, що оздоровчі центри другий рік поспіль працюватимуть в умовах пандемії, тому дотримання карантинних обмежень і вимог МОЗу мають бути першочерговими в організації дитячого оздоровлення. Лабораторний центр і вся комісія готові надавати будь-які консультації для полегшення роботи ДОЦів в цьому році.

Вимоги для відкриття закладів відпочинку залишаються незмінними. Розпочати перевірку оздоровчих центрів комісія планує з 25-го травня. Поетапно перевірятимуться різні установи за їх готовності до відкриття.

Відповідаючи на запитання, чи проводитимуть перевірку на коронавірус співробітників закладів перед прийомом на роботу, Олександра Кікарош наголосила на відсутності відповідних вимог на законодавчому рівні. В той же час заступник міського голови Юрій Муха та завідувач сектору курортно-готельної діяльності Оксана Бичкова підкреслили, що подібні рішення керівників міська влада підтримуватиме.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок