Дмитро Волканов вдало розганяє сольну кар’єру. Збирає мільйонні перегляди в Ютубі і мріє пробігти від бердянського вокзалу до рідного двору

Бердянськ 24
04.08.2023 · 15:06 · переглядів - 5235

Трохи приємних новин про фіналіста дев’ятого сезону Х-фактору з Бердянська

Дмитро Волканов вдало розганяє сольну кар’єру. Збирає мільйонні перегляди в Ютубі і мріє пробігти від бердянського вокзалу до рідного двору

Спочатку випадково натрапили в соцмережах на огляд блогера, який відзначив прогрес Дмитра Волканова, причому в досить незвичному жанрі – шансон. Потім перейшли на канал співака. І знаєте: там дуже пристойні цифри. Аудиторія сприймає контент дуже позитивно, дві пісні вже набрали за 1000000 переглядів, а зараз наш земляк збирається в черговий тур невеликими містами України. Попередній, до речі, збирав повні зали.

Волканов Ютуб

 

Сам Дмитро Волканов розповів, що з лютого не працює в колективі Андрія Данилка, свою кар’єру форсить без продюсера і оцінює поточні результати досить позитивно.

Я працюю з невеликою командою. Пишу багато пісень. Дуже тішить те, що ми на правильному шляху, повні сил, енергії і бажання працювати. Думаю все вийде!

Обожнюю невеличкі міста. Люди там по справжньому щирі, чекають тебе, і ці заходи більше схожі не на концерти, а на теплі родинні зустрічі, де ми всі разом співаємо, жартуємо і іноді плачемо.

Ситуація з квитками в кожному місті індивідуальна - але результат один, заповнення залу 80-100%. Це дуже тішить і мотивує. Дуже вдячний людям за довіру.

Волканов повний зал глядачів

Шансон? З дитинства обожнював цей жанр. Змалечку співав шансон на місцевих весіллях, де мій дідусь був музикантом. І ця звичка лишилася.

В цьому жанрі почуваю себе вільно і щиро, не роблю це навмисно, а так пишу, бо так відчуваю! Не бачу нічого поганого в музиці, яка торкається слухача.

Гроші за перегляди? Звичайно що отримував, тут немає нічого секретного. З одного мільйону переглядів я заробив - 1000$. Тобто з 1000 переглядів - 1$. Погодьтесь, це не так багато як думає більшість. І саме ці кошти в подальшому вкладаються в нові аранжування і відео-роботи, - поділився із «Бердянськ24» Дмитро Волканов.

канал Волканова

 

Ну і окремо співак зупинився на мрії, яка зараз, звісно, переважує всі творчі цілі. Як і всі, хто вимушено залишив рідні домівки через навалу російської орди, він хоче повернення в місто.

Мрія у нас всіх одна – додому! В першу чергу побіжу пішки з вокзалу у свій рідний двір, де народився і виріс. Обійму рідних, яких не бачив з початку вторгнення. Поїду на кладовище до дідуся, і виконаю його мрію - дам концерт на Приморській площі просто неба, - розповів співак.

До речі, гастрольний графік є на сторінках Дмитра в соцмережах. А квитки – на онлайн-платформах.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 11 травень, субота 2024
вчора, 10 травень, п'ятниця 2024
9 травень, четвер 2024
8 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок