Експерт пояснив, чому зарано говорити про втечу окупантів з Бердянська

По матеріалам Громадського радіо
11.04.2023 · 10:36 · переглядів - 6217

Поки що ще дуже зарано говорити про те, що окупанти готуються тікати з Бердянська на Запоріжжі, навіть попри те, що вони вивозять звідти системи ППО

Експерт пояснив, чому зарано говорити про втечу окупантів з Бердянська

Про це в етері Громадського радіо сказав військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

Він наголосив, що чим гірша ситуація у росіян на фронті, тим більший терор вони здійснюють проти місцевого населення на окупованих територіях, зокрема в Запорізькій області.

«Мешканці цих локації, районів, які очікують на повернення України, вони повинні бути зараз максимально обережні. росіяни можуть розпочати масштабний терор, розуміючи, що найближчим часом їм доведеться демонструвати цей деградований жест «доброї волі», за яким всі добре знають, що стоїть», — сказав Коваленко.

Він також прокоментував інформацію про те, що російські окупанти вивезли з Бердянська ППО, скоріш за все на захист Кримського мосту.

«Не будемо поки що поспішати з висновками, тому що у росіян є проблеми із системами ППО — їм не вистачає одиниць протиповітряної оборони малого та середнього ешелону. Тому не виключаємо того, що вони зараз намагаються компенсувати саме цей дефіцит. Поки що казати про те, що росіяни будуть тікати з Бердянська, зарано. Вони спершу повинні тікати з Василівки. потім з Токмака, потім з Мелітополя, а потім лише з Бердянська. Отже, говорити про це зарано, адже вони можуть просто розподіляти свої зенітно-ракетні комплекси між тими локаціями, де їм потрібно закривати позиції по цій ешелонованій обороні», — наголосив оглядач.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок