І знову до премій і подвійних стандартів. Частині управлінь мерії О. Свідло підписав виплати. ДОКУМЕНТ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.08.2021 · 20:04 · переглядів - 5216

Затяжна політична сага з неприємним присмаком дешевого і примітивного популізму з приводу преміювання фахівців виконкому отримала продовження на засіданні Дня депутата.


Бурхливу дискусію з приводу доцільності виплати чи не виплати премій співробітникам виконавчого комітету в черговий раз спровокували представники депутатського корпусу на засіданні Дня депутата. Аргументи однієї зі сторін вже неодноразово лунали з усіх місцевих засобів масової інформації, тому повторюватись немає сенсу. Вперше з цього приводу висловився Валерій Баранов, зазначивши, що виплати премій це не його особиста примха, а рекомендація Кабміну та положення визначене у колективній угоді виконавчого комітету.

В даному контексті показовим був один вислів депутата Сергія Мартинова, який зазначив, що частині управлінь мерії, віднедавна принциповий противник преміювання співробітників виконкому Олександр Свідло, перебуваючи в статусі виконуючого обов’язки міського голови, таки підписав розпорядження на преміювання.

Редакція спробувала знайти офіційні підтвердження словам обранця. Як виявилось, в.о. мера дійсно підписав розпорядження на виплату 100% окладу в якості премії до Дня незалежності начальнику управління капітального будівництва та начальнику фінансового управління. Як правило, після підписання премій керівникам структурних підрозділів, очільники відомств підписують відповідне розпорядження на преміювання своїх підлеглих.

документ

документ

Тепер стає зрозумілим, чому риторика представників «корпорації» про обсяги преміювання фахівців виконкому трансформувалась від спочатку озвучених 1,7 мільйонів гривень, до 1,2 млн, про які йшлося на засіданні Дня депутата.

Чим відрізняються фахівці вищевказаних управлінь від інших структурних підрозділів виконавчого комітету і самої мерії, схоже, зрозуміло лише секретарю міської ради Олександру Петровичу Свідло. Що це – необачність чи банальний розрахунок, що підписані документи залишаться поза увагою громадськості? Так чи інакше, політичне крило «корпорації», через суперечливі дії секретаря міськради, зазнало іміджевих втрат.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок