Іван Братеньков зареєструвався підприємцем за законами рф та співпраціює з окупантами

По матеріалам Локатор-Медіа
30.03.2023 · 21:20 · переглядів - 4094

Депутат Бердянської міськради трьох крайніх скликань та екс-керівник КП «Бердянськекотранс» Іван Братеньков більшу частину свого життя жив за рахунок привласнення бюджетних коштів та комунального майна. Після окупації міста від цієї паразитичної звички він вирішив не відмовлятися.

Іван Братеньков зареєструвався підприємцем за законами рф та співпраціює з окупантами

Ваня у змові з псевдодиректором створеного окупаційною адміністрацією КП «Бердянскэкотранс» Іваном Шмаровозом вирішив заробити на скарбниці так званої «військово-цивільної адміністрації». Для цього він зареєструвався за російським законодавством як «индивидуальный предприниматель» з 45-ю видами діяльності та відкрив рубльовий рахунок у російському підсанкційному «Промсвязьбанке». Після цього Братеньков на підставі договорів, складених за законами рф, почав надавати фейковому «Экотрансу» послуги транспортного експедитора. Проект одного з таких договорів потрапив у розпорядження «Локатор-Медіа», ознайомитись з ним можна за цим посиланням.

Після окупації міста Братеньков перейменував мережу своїх магазинів «Зірочка» на «Звёздочку» та ще залишаючись у статусі депутата, виступав спонсором російських пропагандистських заходів.

В скликанні Бердянської міської ради 2020-2022 років Братеньков входив до підконтрольної народному депутату Олександру Пономарьову фракції партії «ОПЗЖ» та очолював постійну комісію з питань підприємництва та комунальної власності.

Цими діями Іван Братеньков зганьбив органи самоврядування України та зрадив бердянській громаді і всьому українському народові.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок