Хористка УПЦ МП здавала позиції українських військових на Бердянському і Мелітопольському напрямках

Бердянськ 24
13.12.2023 · 12:26 · переглядів - 1346

«Божа людина» молилась за все світле і одночасно наводила ракети на своїх співвітчизників. Агенти СБУ затримали прихильницю рашистів. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Хористка УПЦ МП здавала позиції українських військових на Бердянському і Мелітопольському напрямках
Хористка-диверсантка зустрілася не з тими, кого так чекала

Церковна хористка та дружина настоятеля храму УПЦ (МП) коригувала повітряні атаки рф по Запоріжжю та очікувала повної окупації регіону.

Насамперед ворога цікавили пункти тимчасової дислокації підрозділів ЗСУ, залучених до контрнаступальних операцій на Бердянському та Мелітопольському напрямках. Співробітники СБУ встановили місцеперебування російської інформаторки і затримали її у власному помешканні в одному із селищ неподалік Запоріжжя.

Хористка активно спілкувалася зі знайомими з москви, і в ході телефонних розмов ділилася мріями про повне захоплення росіянами України. Згодом фігурантка почала відслідковувати місця зосередження особового складу та військової техніки ЗСУ на території громади. Отриману інформацію вона месенджером передавала своїм знайомим в росії, які потім «звітували» про це представникам спецслужб рф. Багато відповідного контенту в гаджеті церковної співачки співробітники СБУ знайшли під час обшуку.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили фігурантці про підозру за ч. 2 ст. 114-2 Кримінального кодексу України (несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення ЗСУ, вчинене в умовах воєнного стану).




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок