Комунальні служби ТОТ Бердянська не справляються з обсягами робіт

Бердянськ 24
30.10.2023 · 13:15 · переглядів - 2179

Попри браваду окупаційної адміністрації про успішну роботу всіх сфер життєдіяльності міста, окремі повідомлення Z-пабліків засвідчують серйозний брак в техніці та фахівців

Комунальні служби ТОТ Бердянська не справляються з обсягами робіт

Частина спеціалістів різних комунальних підприємства міста виїхали з тимчасово окупованого Бердянська. Частина комунальної техніки, після приходу росіян в місто зникла. На заміну сучасному обладнанню, по аналогії зі швидкими допомогами, окупанти завозять техніку російського виробництва.

буханки замість швидких

Наявні проблеми в сфері житлово-комунального господарства можна простежити в одному з останніх повідомлень пропагандистів. Так, в Бердянську пориви на системах водопостачання ліквідовують фахівці із Твері. Ілосос, електрогенератор, болгарка, запас труб та бригада спеціалістів працює з бердянськими співробітниками житлово-комунальної сфери міста.

скрін

Чим довше місто перебуває в окупації, тим більше проблем доводиться вирішувати за допомогою російських регіонів. На даному етапі місто не здатне самостійно забезпечувати нормальне функціонування основних сфер життєзабезпечення. Опосередковано це доводиться визнавати і окупантам.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 травень, середа 2024
14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок