НЕ публічні слухання від окупантів

Бердянськ 24
23.10.2023 · 12:37 · переглядів - 1137

Адміністрація окупантів Бердянська продовжує імітувати демократію в тимчасово захопленому місті. Мешканців запросили на "публічні слухання" із запізненням...

НЕ публічні слухання від окупантів

Нещодавно окупанти оголосили публічне обговорення "Статуту Бердянського муніципального округу". Це, за свідченнями пропагандистів, має стати основоположним документом, який регламентуватиме повноваження органів місцевого самоврядування і гарантувати містянам право участі в суспільно-політичних процесах.

Оприлюднення цього "документу" начеб то відбулось у місцевій газеті і ознайомитись з ним бердянці могли у міській бібліотеці. Наступний етап - публічне обговорення змін і пропозицій до "Уставу".

Запрошення на це обговорення оприлюднили в місцевому Z-пабліку 23-го жовтня о 9:17. Бердянців запросили особисто долучитись до процесу. Дата "слухань" 23 жовтня о 9:00.

Наведений приклад - чергове свідчення "демократії" по російськи. Оприлюднити так, щоб ніхто не прочитав, запросити на обговорення - щоб ніхто не прийшов. Мало того, що доцільність затвердження даного "документу" навіть і близько не має жодної юридичної сили, так і елемент демократії виявився лише імітацією.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок