Окупанти активно готують бердянських дітей до війни

Бердянськ 24
16.10.2023 · 13:16 · переглядів - 1129

Просто порахуйте: скільки війн та військових конфліктів спровокував радянський союз та незалежна росія за часи свого існування? І скільки дітей з фото, оприлюднених окупантами з полігону в Бердянську, ми не побачимо живими, якщо агресора найближчим часом не спинити.

Окупанти активно готують бердянських дітей до війни

Інтенсивність, з якою росіяни накачують мілітаризмом підлітків на окупованих територіях, перевищує всі моральні уявлення. Окупанти в z-каналах відзвітували про черговий військово-пропагандистський захід в Бердянську.

Терористи з загону «Іспаньола» проводили для школярів та студентів заняття з тактичної медицини, правил веденню бою, стрільбі, курси керування БПЛА та подолання смуги перешкод.

Можна не сумніватися, що для багатьох дітей саме зараз загарбники купують білет в один швидкий кінець. Навіть якщо уявити, що підлітків не залучать в російсько-українській війні… Можна не сумніватися: місць на карті світу, куди агресори забажають відправити бердянців, вистачить.

Європа, Близький Схід, Африка, Південна Америка. Для підтримання терористичного накалу і завойовницьких операцій на всіх цих територіях потрібна жива сила. Зараз окуповані території рф розглядає як цінний ресурс поповнення професійних вбивць і потенційних смертників. Які шанси у цих категорій прожити тривале і щасливе життя?

Чи задумуються над цим самі діти та їх батьки? Ну ті що на фото, напевне, не особливо. Інакше б шукали для своїх доль куди більш мирного та цивілізованого застосування.

І окремий момент. Очевидно, що такі «навчання» для дітей окупанти проводять на полігонах, де готують і солдатів регулярних військ. Такі об’єкти в умовах визвольної війни українців є законними цілями наших військових.

Прикриватись дітьми, людьми похилого віку… Як це по-російські…




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок