«Окупанти патрулюють Бердянськ та інші міста ТОТ дронами» - Іван Федоров

Бердянськ 24
07.03.2024 · 15:48 · переглядів - 1517

Голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров прокоментував підрив автомобіля організаторки російських президентських псевдовиборів у Бердянську Олени Ільїної в ефірі проєкта Радіо Свобода «Свобода Ранок».

«Окупанти патрулюють Бердянськ та інші міста ТОТ дронами» - Іван Федоров
Голова Запорізької області про вчорашній вибух в Бердянську і нову стратегію окупантів стеження за пересуваннями в захопленому місті. Фото: ТГ-канал Івана Федорова

Очільник Запорізької ОВА заявив, що окупанти самі «знімають всіх колаборантів і зрадників», яких призначали раніше.

«Якщо чесно, я думаю, що окупаційна влада ще й подякувала нашому спротиву за те, що вони допомогли зачищати колаборантів, які вже не потрібні ворогу. Яку тенденцію ми бачимо останній рік? Це те, що всіх тих колаборантів та зрадників, яких призначали, ворог сам починає знімати. Головних лікарів лікарень, керівників різних сіл, селищ та населених пунктів. Десь в Мелітопольському районі вони вже вп’яте змінили ту владу, яка начебто управляє містом», – розповів Федоров.

Він також повідомив, що на ТОТ приїжджає багато російських відставних пенсіонерів, військових, які очолюють окуповані території. Федоров розповів про посилення репресій та фільтраційних заходів.

«В Мелітополі, Токмаку і Бердянську ворог вже другий тиждень почав патрулювання вулиць дронами. Вони намагаються чітко ідентифікувати усе пересування по вулицях, домівках, для того, щоб зрозуміти ще більш детально, що відбувається», – зазначив Федоров.

Раніше «Бердянськ 24» писав, що в мікрорайоні Колонія підірвали автомобіль члена дільничної виборчої комісії Олени Ільїної.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 27 квітень, субота 2024
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок